Ден на отворените врати в Русенския университет

stat 15:14  |  13 март 2018 | | / Редактор Лилия Чалева /  
Русенският университет кани кандидат-студенти да се запознаят с условията за обучение Русенският университет кани кандидат-студенти да се запознаят с условията за обучение
Сн.: Официална фейсбук страница

Русенският университет обявява на 20 март тази година "Ден на отворените врати" за кандидат-студенти и техните родители, съобщиха от висшето училище.
Факултетите и филиалите на висшето училище ще се представят със свои информационни щандове, а кандидат-студенти, родители и учители ще могат да посетят учебните зали и лабораториите, както и да се запознаят с възможностите за обучение в университета.

За средношколците ръководството на висшето училище е подготвило атрактивни награди. Програмата предвижда още демонстрации на иновационни технологии и продукти, на роботизирана, транспортна и друга техника, както и викторина на тема "Какво знам за Русенския университет".

Ще бъдат отличени и победителите в конкурса за есе, обявен от висшето училище. В него могат да участват зрелостници от цялата страна. Тримата най-добри автори ще получат награди в "Деня на отворените врати", а добре представилите се в конкурса дванайсетокласници ще получат сертификати, които им дават възможност за участие в класиране в желана от тях специалност. Крайният срок за изпращане на творбите е 19 март тази година.Премиери

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК