Учителка към дете в градина: Да ти изтече кръвта, пукни!

stat 17:28  |  10 октомври 2017 | | / Надежда Христова /  
Репликите към децата от градината са потресаващи Репликите към децата от градината са потресаващи
Сн.: Shutterstock

Скандален запис от детска градина в Русе бе излъчен от “Господари на ефира“. В него се чува репликата от учителка към дете: “Да ти изтече кръвта, пукни!“.
Записващото устройство е сложено на дете от детска градина "Червената шапчица" в Русе от родителите, а записаната "възпитателка" се казва Милена Иванова. 

До това се стигнало, след като детето се оплакало, че възпитателката го е ударила с юмрук, а на друго е забила нокти в главата му. 

Майката на удареното с юмрук дете обяснява, че след това в рамките на няколко седмици на детето всеки ден му е текла кръв от носа, а когато го завели на лекар, той казал, че то е стресирано и това е причината. 

Записаните реплики на учителката Милена Иванова към децата са потресаващи. "Обличай се и лягай. Обувай долнище и лягай", крещи възпитателката, а когато детето отговаря, че няма, тя му казва: "Ти и мозък нямаш, ама няма да коментираме". 

Следват: "Коце, майка ти няма да ме уплаши", "Безмозъчни същества", "Да не те стресирам ей сега", "Блузата виж каква е мръсна. И-у-у, гадост и зараза. Какво са смееш, де, ще ме заразиш от нещо. Обличай си мръсната блуза" и "Само да ти потече кръв, няма да те погледна! Да ти изтече кръвта, пукни!". 

Възпитателката е уволнена дисциплинарно, а според директорката на детската градина тя е признала пред нея за обидите към децата. 

Родителите обаче все още не са спокойни за децата си и настояват в детската градина да се сложат камери. 

За същото настоява и Инициативен комитет на родители от цялата страна след серия подобни разкрития в последните месеци. Искане за това беше внесено и в парламента, подкрепено с подписите на 10 000 родители.

Премиери

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК