”Дунав турс” вдига котва за сезона

stat 14:35  |  17 март 2017 | | / Редактор Виктор Стефанов /  
Първият курс на моторен кораб ”Ариана” ще е с английски туристи Първият курс на моторен кораб ”Ариана” ще е с английски туристи

Русенското дружество за круизен туризъм "Дунав турс" поставя в събота началото на новия туристически сезон от германския града Пасау.
Част от екипажа на моторен кораб "Ариана" ще бъде с народни носии и ще посрещне първите пасажери на борда под звуците на родопска гайда. С английски туристи корабът ще вдигне котва и ще поеме курс към Будапеща, съобщи БТА, като се позова на компанията.

"Започваме оптимистично сезона. Ще имаме доста английски туристи, което наложи и промяна както в менютата, така и в анимационните ни програми. Стремим се да се съобразяваме с вкусовете на нашите гости, с чувството им за хумор, с желанията им за развлечения на борда", казва Катя Стоянова - изпълнителен директор на "Дунав турс".

От дружеството информират, че с нова визия е корабът "Елегант Лейди", който през зимния сезон е бил изцяло реновиран, съобразно последните тенденции в круизния туризъм. Кабините на горните палуби са с френски прозорци, с нов интериор са ресторантът, лоби барът и рецепцията.

На останалите кораби също са направен ремонти и промени в интериора.

От компанията обясняват, че през този туристически сезон са предвидени вечери, посветени на българското вино и кухня. Гостите ще имат възможност да се запознаят и с характерните носии и танци.

В края на сезона - от 29 октомври до 4 ноември, ще бъде организиран круиз изцяло за българи - от Виена през Будапеща, Братислава, Мелк, Пасау и обратно във Виена.Премиери

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК